روزنامه نصف جهان

ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی اصفهان از ۷۰۰ مگاوات گذشت

کد خبر: ۳۰۰۹۹بازدید: ۳۳۵
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی اصفهان از ۷۰۰ مگاوات گذشت

ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی اصفهان از ۷۰۰ مگاوات گذشت. هدف‌گذاری شرکت برق منطقه‌ای اصفهان، عبور از هزار مگاوات تا پایان سال و رسیدن به حدود ۱۳۰۰ مگاوات است.

نصف جهان: مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان درباره برنامه‌های تأمین برق در زمستان گفت: وزارت نیرو نزدیک به ۶۰ برنامه متنوع در بخش‌های مختلف تعریف کرده است که بخشی از آن به افزایش ظرفیت تولید و بخشی دیگر به افزایش آمادگی شبکه انتقال برای جابه‌جایی انرژی اختصاص دارد.
به گزارش نصف جهان مقدس درباره توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان اصفهان گفت: نیروگاه‌های خورشیدی با همت، تلاش و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال توسعه هستند و اکنون بیش از ۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان اصفهان در حال بهره‌برداری است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان افزود: امیدواریم تا پایان سال این ظرفیت به بیش از هزار مگاوات برسد. هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی تقریباً نیمی از ناترازی استان اصفهان در ساعات پیک تابستان را جبران می‌کند.
وی تصریح کرد: پروژه‌هایی در حال پیگیری است که ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان را به حدود هزار و ۳۰۰ مگاوات برساند تا تابستان سال آینده با دغدغه کمتری پشت سر گذاشته شود.

نشانی خبر: https://nesfejahan.net/news/30099