|
ايلنا: رئيس انجمن صنفي مبل ايران از واردات سالانه يكهزار ميليون دلار مبل به كشور خبر داد. به گزارش ايلنا، علي انصاري در مراسم آغاز به كار شركت ويستر گفت: امروز به نظر ميرسد لازم است در حوزه توليد علاوه بر مواد اوليه و تكنولوژي، به دانش نيز توجه شود. وي ادامه داد: به نظر ميرسد صنايع امروز به لحاظ فقدان ساختار علمي و نبود نگاه آكادميك در حوزههاي مختلف رنج ميبرد كه فقدان ساختار و كمبود دانش در بخشهاي مختلف كشور مشهود است.
رئيس انجمن صنفي مبل ايران خاطرنشان كرد: قطع به يقين ما نياز به تعامل و برنامهريزي داريم و بايد بدانيم كه رشد توسعه بدون دانش روز امكانپذير نيست و لازم است به حوزه دانش و علم نرمافزاري كه مورد تأكيد مقام معظم رهبري بوده توجه بيشتري شود.
وي تأكيد كرد: مأموريت ما استفاده از دانش روز است تا با اين رويكرد بتوانيم جايگاه رفيع و در شأن كشور را كسب كنيم البته در اين راستا نظام توزيع نيز همانند نظام توليد با مشكلاتي مواجه است.
انصاري تأكيد كرد: 60 هزار واحد صنعتي داريم كه 10 هزار ميليارد در بخش صنعت مبل سرمايهگذاري شده، ولي متأسفانه شاهد اين هستيم كه سالانه 1000 ميليون دلار مبل وارد كشور ميشود كه اين امر، امري تهديدآميز است. از همين رو ما درصدد راهاندازي يك شهرك صنعتي توليد مبل هستيم.
وي در ادامه با انتقاد از مسئولان استان قزوين اظهار داشت: دو سال پيش با تعاملات خوبي كه فراهم آمد، به همراه استاندار، معاون استاندار و مديركل صنايع و معادن استان جلسهاي را با معاون وزير صنايع و معادن داشتيم و آنچه كه در اين نشست به نتيجه رسيد، حتي مكتوب شد، ولي كوتاهنگري، جزئينگري و بخشينگري موجب شد تا ما در استان قزوين سرمايهگذاري نكنيم و من از اين بابت متأسفم و به مسئولان استان توصيه ميكنم كه از وجود نخبگان استفاده كنند و اجازه ندهند نخبگان به راحتي از استان خارج شوند.
وي يادآور شد: با توجه به اين اوضاع پيش آمده، ما به استان مركزي رفتيم و در آنجا شهرك صنعتي زرنديه را در حال احداث و تأسيس داريم.
|