|
هافبك تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان كه پنجشنبه در جريان بازي تداركاتي اين تيم اصفهاني با نفت و گاز گچساران مصدوم شده بود، به بازي روز سهشنبه اين تيم با راهآهن تهران نميرسد. به گزارش فارس، محرم نويدكيا روز پنجشنبه در جريان بازي تداركاتي تيم سپاهان با نفت و گاز گچساران كه به پيروزي تيم اصفهاني انجاميد، مصدوم شد. اين بازيكن به دليل پيچ خوردن پاي خود و مصدوميت نميتواند در بازي نخست تيم اصفهاني با راهآهن تهران، به ميدان برود. سرپرست تيم فوتبال سپاهان با تأييد اين خبر گفت: محرم در جريان بازي مصدوم شد و روز سهشنبه يكي از غايبان بازي به شمار ميرود. مجيد بصيرت با بيان اينكه در حال درمان اين بازيكن هستيم، تصريح كرد: اميدواريم محرم به بازيهاي ديگر تيم برسد و مشكلي براي حضور در تمرينات نداشته باشد.
وي با اشاره به تمرينات تيم سپاهان اضافه كرد: تمرينات تيم از امروز و با حضور بازيكنان مليپوش در ورزشگاه فردوس اصفهان برگزار ميشود تا بازيكنان براي شركت در مسابقات ليگ برتر آماده شوند.
گفتني است مصدوميت كاپيتان زردپوشان اصفهاني جدي نيست و اين بازيكن ميتواند در روزهاي آينده با تمرينات خود، براي شركت در بازيهاي ليگ برتر آماده شود. امير قلعهنويي به جز نويدكيا، احمد جمشيديان و مهدي كريميان را نيز به دليل مصدوميت در اختيار ندارد. احمد جمشيديان از ناحيه كمر مصدوم است و مهدي كريميان نيز طي سه هفته گذشته ابراز مصدوميت ميكند و به نظر نميرسد بتواند در هفته نخست رقابتهاي ليگ برتر در تركيب اصلي قرار گيرد. گفته ميشود فابيو جانواريو، بازيكن برزيلي سپاهان نيز براي بازي از آمادگي كامل برخوردار نيست و امكان غيبت اين بازيكن در بازي نخست سپاهان وجود دارد.
|